Новий модуль для реалізації активів АРМА

Новий модуль для реалізації активів АРМА

ПроЗорро.Продажі: Новий модуль для реалізації активів АРМА

Українське Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) анонсувало впровадження інноваційної системи для реалізації конфіскованих активів. Відтепер процес продажу активів АРМА буде здійснюватися у цифровій формі через систему закупівель “ПроЗорро.Продажі”.

Переваги переходу АРМА до “ПроЗорро.Продажі”:

  • Ефективне та прозоре реалізування активів, що перебувають у власності держави через рішення суду.
  • Підвищення ефективності управління активами.
  • Максимальна прозорість у виконанні процедур реалізації.

Перший аукціон АРМА в “ПроЗорро.Продажі”

Глава АРМА, Елена Дума, повідомила, що 27 лютого 2024 року було оголошено перший онлайн-аукціон по продажу лота арештованого активу АРМА – 1,2 тисячі тонн пшениці, озимої, 4 класу. Підприємство “ПОЛОНЕКС” стало реалізатором даного лота після підписання договору з АРМА. Кінцевий термін подання цінових пропозицій на лот – 6 березня до 20:00.

Умови участі в аукціоні:

  • Участь у аукціоні буде можливою, якщо зареєструється не менше двох учасників.
  • У випадку, якщо на аукціон зареєструється лише один учасник, він отримає право викупу лота за запропонованою ним ціною, але не менше стартової ціни.
  • Протягом трьох раундів, що тривають по 3 хвилини, учасники змагаються за лот і підвищують свої ставки.
  • По завершенні аукціону вся інформація про учасників розкривається.

Модуль для реалізації активів АРМА

Компанія React Logic, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення для електронних закупівель та тендерних процедур, випустила в продаж модуль для реалізації активів АРМА через систему “ПроЗорро.Продажі”. Власники модулю мають право на популярізацію та проведення аукціонів з продажу активів АРМА та отримувати за це винагороду відповідно до регламенту. 

Придбати модуль для продажу активів АРМА можливо за номерами телефону (044) 333-70-98, (050) 888-32-98, (098) 888-32-98 або через електронну пошту office@react-logic.com. Менеджер надасть вам безкоштовну консультацію та, за потреби, продемонструє функціональні можливості програмного забезпечення.